Icoon telefoon TEL: 0314-323315
SPOED: 0314-345303
Icoon marker Hof van Cambridge 4
7007 GN Doetinchem
Icoon klok Maandag - Vrijdag
08:00 - 17:00

Nieuws

Corona

Corona Crisis

De besmetting met het Coronavirus zal niemand ontgaan zijn. Dit heeft grote gevolgen voor iedereen in de dagelijkse praktijk. Zo ook in de huisartsenpraktijk en de bezoeken aan de praktijk. Onderstaand willen we u informeren en adviseren wat u het beste kunt doen. 

1. Bij klachten wel bellen met de praktijk. De praktijk is gewoon open. Huisartsen, assistentes, POH en POH GGZ zijn allen werkzaam.
2. De assistentes zullen wel bij vraag om een consult of visite vragen naar Corona klachten. We kunnen dan hiermee rekening houden.
3. Bij verdenking van Coronainfectie wordt u zo nodig beoordeeld op een andere lokatie dan de huisartsenpraktijk. Dit om besmetting in de praktijk te voorkomen.
4. Spreekuur bezoek kan prima, maar wij zullen ook vaker telefonisch of via beeldbellen contact hebben.
5. Mocht u naar de praktijk komen dan waar mogelijk alleen komen. Tevens bij entree de handen desinfecteren.
6. We proberen zo veel mogelijk strak op tijd te lopen zodat er zo min mogelijk mensen in de wachtkamer zitten.
7. Er komen nog aanpassingen in de wachtkamer. Echter door drukte is levering van schermen nog niet mogelijk.
8. We proberen ook met de spreekuren rekening te houden met mogelijke drukte in de wachtkamer. DIt maakt dat we niet op alle tijden spreekuur plekken hebben. 

Al met al veranderingen waar we het samen even mee moeten doen. We hopen op uw begrip. 

Lees meer...

Patiënten moeten zelf bellen voor uitslagen

Indien uw huisarts een onderzoek aanvraag (laboratorium, röntgenonderzoek) maar ook als u een urine inlevert voor onderzoek en/of controle dient u zelf altijd te bellen voor de uitslag. Voor urine-uitslagen kan dit dezelfde dag na 11.00 uur en voor de andere onderzoeken kunt u na 5 werkdagen bellen.

Lees meer...

Eikenprocessierups rukt op

De eikenprocessierups houdt Nederland flink bezig. Bestrijdingsbedrijven spreken dit jaar van een ‘extreme plaag’.

De eikenprocessierups legt eitjes in een nest op de schors van de eikenboom. Ze beheersen verschillende technieken om zichzelf te beschermen. “Hun nesten zijn omgeven met een spinsel om gevaar, zoals vogels, op afstand te houden. Ook lopen ze in de veiligheid van de groep de stam op om de bladeren bovenin de boom te eten".

Lees meer...